Мениджърът на Брентфорд Томас Франк поднови договора си с клуба до лятото на 2025-а година, съобщиха от клуба. 

Това е награда за прогреса на Пчеличките под негово ръководство, след като той не само класира тима за първи път в историята за Висшата лига, но и в момента отборът е на комфортните 8 точки от опасната зона. 

8-годишният наставник пое Брентфорд през октомври 2018-а и през тази кампания тимът постигна 6 победи сред най-добрите, при първия си сезон в елита от 1947 година, като надви Арсенал и Уест Хям.  

„За мен е привилегия, че имам възможност да продължа това фантастично пътуване. Заедно сътворихме много история за Брентфорд и ще се опитаме да продължим да носим хубави моменти” заяви Франк. 

Иначе неговият клуб е все по-близо до Кристиан Ериксен, който се очаква да подпише договор за 6 месеца, като идването му няма да наруши структурата на заплатите. 

Преговорите са в доста напреднала фаза, но все пак трябва да се уточнят още някои неща, като не се очаква контрактът да бъде завършен в следващите 48 часа. Ериксен преминава и серия сериозни тестове във връзка със здравословното си състояние заради случилото се миналото лято на европейското първенство.